Viikko vierähti Edinburghissa melkoisen nopeasti. Nyt olen saapunut sitten siihen kaupunkiin, mistä lennän sitten Barcelonaan. Torstai iltana lähtee lento Glasgow´n kentältä. Juuri katselin säätiedotuksista millaista säätä Barcelonaan on luvattu ja voin sano, että tulen nauttimaan siellä olosta. Luulen, että siellä ollessa ikävöin hyvin vähän Suomeen. Minä tunnetusti rakastan kesää ja auringonpaistetta, ennen kaikkea rakastan lämpöä! Vaikka Suomen talvi on kaunis ja kaikkea, niin kesä on minun lempivuoden aikani.

Mutta tosiaan, Glasgow. Majoitun täällä todella isossa hostellissa. Ihan kiva ja näin. Hostelli sijaitsee aivan joenvarrella ja on helposti löydettävissä siis. Hostellissa on 9 kerrosta, minä majoitun luonnollisesti ylimmässä kerroksessa, onneks löytyy hissit. Joskin paikan hissit ovat niitä pelottavia malleja. Saapuessaan haluttuun kerrokseen alkaa ovet avautua, vaikka viimeinen "nytkähdys" perille tulee vasta ovien ollessa jo puoliksi auki. Ja muutenkin, ne olivat todella pelottavat.

Glasgow oli sateinen tänne saapuessa, mutta vielä ei ole kertaakaan missään satanut kahta päivää peräkkäin, joten elättelen toiveita, että huomenna olisi taas yhtä hieno sää kuin suurimmaksi osaksi on kohdalleni sattunut.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa huomenna tutkimaan kaupunkia lisää.

~Tina