Tänään viimenen päivä Lontoossa, tai siis tänään on siirtymispäivä. Olisi aika suunnata Manchesteriin. Viikko Lontoossa on ollut mielettömän ihana. Sain heti ensimmäisenä iltana seuraa mukavista suomalaismiehistä ja jossakin vaiheessa viikkoa seuraamme liittyi mukava suomalaisnainen. Olin porukan nuorin... melkoisesti muita nuorempi.

Nyt on nähty niin Palatsi, kirkkoja (ehkä jopa hieman liikaa, niitä täällä on joka nurkalla ja kaikille piiitkä historia tai jotain) ja puistoja. Kilometrejä kävelyä ympäri kaupunkia ainoastaan ihastellen paikkoja ja ihmetellen miksi kaikki pitää olla niin nurinkurin. Erilaisia teorioita luotu ja paikkoja nimetty uudestaan. Ennen kaikkea, nyt on tullut aloitettua englannin puhuminen ja kyllä minä ihan hyvin sillä pärjään, jos toinen osapuoli vain on kärsivällinen. Englannin oppimista auttaa erityisen paljon se, että täällä on pakko lukea ja nähdä sitä joka paikassa. Ja kun muut ovat auttaneet minua näiden suomentelemisissa niin olen aina oppinut jotakin uutta.

Vielä jäi paljon nähtävää Lontoosta, mutta ne ajattelin kiertää sitten seuraavalla kerralla lokakuun lopussa Kiiran ja Pinjan kanssa kun he saapuvat tänne.

Katsotaan millainen netti on seuraavassa paikassa, mutta täällä hostellissa ei ole niin hyvää nettiä että jaksaisin kuvia latailla (tänne tai naamakirjaan) koska se kestää ikuisuuden ja lopulta ne eivät edes lataudu. Eli koittakaa kestää ilman kuvia :)

~Tina