Täytyy sanoo että hienoo, että sattu pari samalla lennolla ollutta suomalaista samaan hostelliin. Sain juuri, kuulla että tämä hostelli on sijoitettu vanhaan oikeustaloon. Toisaalta olisi se pitänyt arvaakin... Täällä kuitenkin on tv-huone ja tietokonehuone sijoitettu vanhoihin oikeussaleihin.

Aamulla sain kyydin kummisedältä ja -tädiltä Hämeenlinnaan rautatieasemalle, mistä matka jatkui Tampereelle ja lentokentälle. Onnekseni Pirkkalan lentokenttä ja Terminaali 2 olivat niin pieniä, ettei ollut ongelmaa löytää oikeita paikkoja. Lentokoneeseen nousukin sujui. Itse lento jännitti ja kun lähtö läheni maha vain myllersi. Selvisin hengissä, mutta lasku toi mukanaan pientä pahoinvointia, ehkä siihen tottuu?

Stansted olikin sitten todella paljon erikoko luokkaa Pirkkalan kentän kanssa. Selvisin sieltäkin kuitenkin pois ja sain mukaani kaikki tavaranikin! Ja kun sanotaan että Lontoo on vaikea paikka liikkua, onhan se tietenkin jos ei tiedä mihin on menossa. Tiesin kuitenkin paikan mihin halusin ja kävelin ensimmäiselle tiskille missä luki tickets ja kysyin, että osaisiko hän auttaa ja kerroin että pitäisi päästä Kings Crossille. Minulle kerrottiin, että bussi tai juna ja ohjattiin ostamaan lippu läheiseltä lipunmyyntipisteeltä. Siellä kerroin saman ja minulle myytiin junalippu Tottenham halelille, mistä ostin metrolipun (joo onnistuin möhlimään ja ostamaan ainoastaan päivälipun...) ja sieltä nousin metroon ((pääsin oikeaan suuntaan!!) ja jäin kun kuulutus kertoi aseman olevan Kings Cross. Sielläkin osasin sen verran kysyä että mihin suuntaan pitää kävellä löytääkseni tämmöisen tien. No käden viittomalla oikeaan suuntaan ja sen jälkeen sain Navigaattorinkin toimimaan.

Hostellille saavuttassa sitten löysinkin jo tämän suomalaisseurueen, samalta lennolta. Heidän kanssaan sovimme että tavaroiden jättämisen jälkeen lähtisimme syömään. Löysimme aivan mielettömän hyvän pastapaikan. Henkilökunta oli todella todella ystävällistä ja ruoka aivan uskomattoman hyvää. Ei hintakaan kovin paha ollut. Jossakin vaiheessa kävi ilmi, että yksi seurueesta tuntee erittäin hyvin minun kaksi kaveriani.... Täytyyhän sitä Lontooseen asti tulla löytääkseen kavereiden kavereita :D

Mutta huomenna sitten enemmän Lontoota.

Good Night everyone :)

~Tina